Vleeskaart 

Chef Jeff selecteert elke week mooie rassen voor de echte vleesliefhebber. 

Het Wit-Blauw ras wordt zelf gekweekt in boerderij Bookhamershof te Zele van de familie Hanselaer. 

Turina côte à l'os        Portugal     €12/100gr 

Turina is een variant van het Frisona-ras, typisch voor Portugal. De runderen worden gevoed met kruiden en granen. Mooie intense marmering. Stevig en sterk van smaak. 

Holstein côte à l'os      Nederland  €11/100gr 

Het Holstein ras, beter bekend als de melkkoe zwart-wit gevlekt. Door het te laten rijpen is het vlees zeer intens van smaak, fijn van structuur en minder droog door het intramusculair vet tussen de spiervezels. 

Berugi Côte à l'os    België    €14/100gr 

Berugi (Japans voor België) staat voor 100% Belgisch vlees afkomstig van Holstein en Jersey runderen. 

Black Angus van de Azoren Côte à 'los   Portugal    €13/100gr 

De fiere en vorstelijke Black Angus runderen lopen het hele jaar door vrij in de uitgestrekte natuur van de Portugese Azoren. Hun stresslove leven en rustig karakter vertalen in zeer mals, dooraderd en erg sappig vlees. het zorgt voor een lichte kruidentoets en smaakaroma's die uit het vet vrijkomen., wat uitmondt in een karaktervolle smaak. 

WIT-BLAUW

(*prijssupplement bij de menu) 

Filet Pur     19*/47 

Van de eigen hoeve Bookhamershof te Zele 

Filet Pur Rossini      29*/57

Foie Gras / Truffel / Porto 

Côte à l'os Vers      7,5/100G

Côte à l'os dry aged 4/5w.      9,5/100G 

Filet en croute de sel 2p       55*/105 

Signature dish: zaalversnijding