Vleeskaart
Chef Jeff selecteert elke week mooie rassen voor de echte vleesliefhebber.
Het Wit-Blauw ras wordt zelf gekweekt in boerderij Bookhamershof te Zele van de familie Hanselaer.
Turina côte à l'os Portugal €12/100gr
Turina is een variant van het Frisona-ras, typisch voor Portugal. De runderen worden gevoed met kruiden en granen. Mooie intense marmering. Stevig en sterk van smaak.
Holstein côte à l'os Nederland €11/100gr
Het Holstein ras, beter bekend als de melkkoe zwart-wit gevlekt. Door het te laten rijpen is het vlees zeer intens van smaak, fijn van structuur en minder droog door het intramusculair vet tussen de spiervezels.
Berugi Côte à l'os België €14/100gr
Berugi (Japans voor België) staat voor 100% Belgisch vlees afkomstig van Holstein en Jersey runderen.
Black Angus van de Azoren Côte à 'los Portugal €13/100gr
De fiere en vorstelijke Black Angus runderen lopen het hele jaar door vrij in de uitgestrekte natuur van de Portugese Azoren. Hun stresslove leven en rustig karakter vertalen in zeer mals, dooraderd en erg sappig vlees. het zorgt voor een lichte kruidentoets en smaakaroma's die uit het vet vrijkomen., wat uitmondt in een karaktervolle smaak.
WIT-BLAUW
(*prijssupplement bij de menu)
Filet Pur 19*/47
Van de eigen hoeve Bookhamershof te Zele
Filet Pur Rossini 29*/57
Foie Gras / Truffel / Porto
Côte à l'os Vers 7,5/100G
Côte à l'os dry aged 4/5w. 9,5/100G
Filet en croute de sel 2p 55*/105
Signature dish: zaalversnijding