Zaterdagavond en op feestdagen serveren we enkel het degustatiemenu. Vanaf 6 personen serveren we het degustatiemenu of menu op voorhand te bespreken.
VOORGERECHTEN
GEROOKTE EENDENBORST / RODE BIET / FETA 25
VERSE GARNAALKROKETTEN 26
RUNDSKROKETTEN RUBIA GALLEGA / TRUFFEL 28
KALFSTONG IN MADEIRA / SHITAKE 24
RAVIOLI / LIMOEN / TRUFFEL / WAGYU 28
COQUILLE / BLOEMKOOL / MORIELJES / CECINA DE LEON 32
WAGYU KOBE KAGUSHIMA A5 / BLOEMKOOL 45 PP (VANAF 2P)
POMMES MOSCOVITE / IMPERIAL HERITAGE 50
HOOFDGERECHTEN
Vis in hoofdgerecht: ENKEL op aanvraag
Zie Vleeskaart
NAGERECHTEN
Sabayon 15
Dame Blanche 17
Vraag naar ons dessert van de week 17
Kaascharriot 5 stuks / 7 stuks 19/23