Zaterdagavond en op feestdagen serveren we enkel het degustatiemenu. Vanaf 6 personen serveren we het degustatiemenu of menu op voorhand te bespreken. 

VOORGERECHTEN

GEROOKTE EENDENBORST / RODE BIET / FETA 25

VERSE GARNAALKROKETTEN  26

RUNDSKROKETTEN RUBIA GALLEGA /  TRUFFEL 28

KALFSTONG IN MADEIRA / SHITAKE 24

RAVIOLI / LIMOEN / TRUFFEL / WAGYU 28 

COQUILLE / BLOEMKOOL / MORIELJES / CECINA DE LEON 32 

WAGYU KOBE KAGUSHIMA A5 / BLOEMKOOL  45 PP  (VANAF 2P)

POMMES MOSCOVITE / IMPERIAL HERITAGE  50

HOOFDGERECHTEN

Vis in hoofdgerecht: ENKEL op aanvraag 

Zie Vleeskaart

NAGERECHTEN

Sabayon 15

Dame Blanche 17

Vraag naar ons dessert van de week 17

Kaascharriot 5 stuks / 7 stuks 19/23