A LA CARTE - MENU - VLEESKAART

Coquille 'Dieppe'
Bloemkool / Gerookte Paling
Jonge Duif
Knolselder / Girolles
Pulled Rib *
Ei / Mousseline / Truffel
Fazant
Herfstgarnituur
OF
Vleeskaart
Hazelnoot
Karamel / Framboos / Cassis
OF
Kaascharriot +12
85 / 105 *
We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.
Restaurant Pur Boeuf evolueert, we willen u de volledige beleving kunnen geven.
Daarom werken we vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag enkel met onze degustatiemenu.
De degustatiemenu bestaat uit vier of vijf gangen.
Uiteraard kan u daarbij nog steeds kiezen uit onze ruime vleeskaart.
Gelieve bij reservatie vermelding te maken van allergieën en/of wjizigingen in de menu
's Middags sluit het restaurant om 16.30h en 's avonds om 00h (zaterdag 01h)
Zo kunnen wij u elke dag met de grootste glimlach ontvangen.