logo-wit-pur-boeuf-vleesrestaurant-restaurant-belrare-1

AUTHENTIEKE PRODUCTEN ... RECHT VAN DE BOERDERIJ

Het eigentijdse concept van het restaurant doet een jeugdige eigenaar vermoeden.
En dan klopt : jeugdig maar niet onervaren, zo zal blijken.
Jeff Hanselaer is een jonge dertiger, een gedreven man met vakkennis en een visie.
Jeff komt uit een familie die al generaties lang actief is in de landbouw.
In de zaak hangen dan ook sfeerfoto's van de familie op de boerderij, gespecialiseerd in het kweken van het Belgische witblauw ras.
De familie Hanselaer heeft een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardig rundsvlees.
Geen wonder dat Jeff deze sterke troeven uitspeelt in zijn restaurant.
In de glazen koelruimte vind je vooral vlees van de ouderlijke hoeve, maar, afhankelijk van de aanvoer, ook Holsteiner en Angus beef.

WALHALLA VOOR DE VLEESLIEFHEBBER

Restaurants aan het Donkmeer worden doorgaans geassocieerd met paling.
Net daarom is Restaurant PUR BOEUF een echte revelatie.
In dit restaurant met zicht op het Donkmeer wordt de meest veeleisende vleesliefhebber lyrisch van een perfect gerijpte en bereide côte à l'os of filet pur. De kaart is vrij beperkt maar biedt voor elk wat wils. Restaurant PUR BOEUF in Berlare is een beloftevol restaurant met een uniek concept, gerund met een visie en vooral met aandacht voor kwaliteit.